5 Essential Elements For هزینه تخریب ساختمان
5 Essential Elements For هزینه تخریب ساختمان
Blog Article
روش دیگر تخریب ساختمان، روش مکانیکی است. در این روش از ماشین آلات سنگین مانند بیل مکانیکی، لودر، جرثقیل و چکش هیدرولیکی استفاده میشود. تخریب مکانیکی جز روشهای سریع و ایمن بوده و برای تخریب ساختمانهای بزرگ و اسکلت دار مناسب است.
تعداد طبقات: هر چه تعداد طبقات ساختمان بیشتر باشد، هزینه تخریب آن نیز بیشتر خواهد بود.
در این بین انتخاب روش مناسب برای تخریب ساختمان یکی از موضوعات بسیار مهم است که باید به آن توجه داشته باشید. در همین راستا در این مطلب از فولادینو قصد داریم تا شما را با روشهای تخریب ساختمان آشنا کرده و در مورد اصول تخریب ساختمان صحبت کنیم، پس با ما همراه باشید.
شرکت ایستاسازه با تکیه بر دانش فنی و سوابق مدیران خود در مهندسی و ساخت پروژه های عمرانی و با هدف توسعه و گسترش فناوری نوین و تکنیکهای روز دنیا در زمینه مدیریت، طراحی، ساخت و اجرای پروژه های عمرانی شکل گرفته است.
متراژ: متراژ ساختمان به طور مستقیم بر هزینه تخریب آن تاثیرگذار است. با افزایش متراژ ساختمان، هزینه تخریب آن نیز بیشتر خواهد شد.
اگر ساختمان شما در کوچههای تنگ و صعب العبور باشد، جابهجا کردن و بردن تجهیزات به محل ساختمان سخت بوده و هزینه بیشتر خواهد بود. گاهی دسترسی به محل ساختمان به قدری سخت است که نمیتوان تجهیزات را به محل برد و پیمانکار تخریب بنا مجبور میشود از روشهای دستی برای تخریب و گودبرداری استفاده کند.
به عنوان مثال امکان استفاده از آسانسور هست یا نخاله های گونی شده باید به صورت دستی حمل شوند. در هر صورت بهتر است که پیش از تعیین قیمت از مشاوره یک مهندس مجرب کمک بگیرید.
ساختمانهای فرسوده یا کلنگی به دلیل استحکام کمتر و آسانتر بودن تخریب، هزینه کمتری دارند.
کدام بخش از سازه باید تخریب شود؟ کل ساختمان، کف آن، اپن، دیوار آجری/بتنی یا ...؟
وجود یا عدم وجود اسکلت: ساختمانهای اسکلت دار به دلیل استحکام بیشتر، نیاز به تجهیزات و نیروی تخریب ساختمان انسانی بیشتری برای تخریب دارند.
همچنین باید به این نکته توجه داشت که آیا پیمانکار خود این ماشینآلات را در اختیار دارد، یا اینکه آنها را کرایه میکند.
نکته تکمیلی: سقف سازهها هم میتواند بتنی، آجری یا آهنی باشند. همانطور که حدس میزنید، هزینه تخریب سازههای با سقف بتنی، از دومورد دیگر بالاتر است.
قطع برق و انتقال کنتور: نخستین گام در تخریب ساختمانهای فرسوده، قطع برق ساختمان و انتقال کنتور به خارج از ساختمان است.
تجهیزات مانند کلاه، دستکش، ماسک و طنابهای مهار در تمامی مراحل عملیات به کار گرفته میشود.